Співачка Крістіна Орбакайте та її матір – примадонна російської естради Алла Пугачова опублікували несподіване спільне селфи.

Відповідний пост з'явився в Instagram.

Христина показала, як вони з мамою виглядають без макіяжу. А ось про пластичні операції жінка тактовно промовчала.

"Вихідний з мамою", - написала Орбакайте під знімком.

Російські співачки без сорому показали своє справжнє обличчя" без макіяжу. Шанувальники відзначили, наскільки жінки схожі і як вони прекрасні в своїй природності.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Така чарівність знаменитостей, на яку не впливає час, вже встигли оцінити і підписники мікроблогу, вони звернули увагу на надзвичайну схожість представниць творчої родини.

"Не у кожного вистачить сміливості викласти фото без макіяжу, а у вас добре вийшло", "Схожі, рідні душі", "Можна отетеріти, як схожі, завжди думала, що Христина більше схожа на батька, але виявилося, що на маму копія", "Двоє зі скриньки однакових з лиця! Як прекрасно, коли донька схожа на матусю!", "Чарівні сестрички", - коментують фанати.

Раніше повідомлялося, що Алла Пугачова намагалася до останнього грати роль люблячою і щасливою дружини на тлі частих чуток про зради Максима Галкіна, проте, вік і проблеми зі здоров'ям дали знати про себе. У ЗМІ повідомляють, що співачка вирішила розірвати руйнується шлюб з Галкіним.

Свідченням став недавній вихід Примадонни у світ. Не так давно Пугачова без супроводу Максима, який зазвичай завжди був поруч з дружиною на будь-яких заходах, з'явилася на показі свого друга, дизайнера Валентина Юдашкіна.

Нагадаємо, Алла Пугачова вийшла в світ без обручки і в траурному образі. Алла Пугачова з'явилася на світському заході без обручки - ЗМІ говорять про розлучення Примадонни.

Як повідомляв "Знай. ua", Галкін остаточно змінив Пугачової з німецьким фермером. Галкін відправився за кордон за новою любов'ю.

"Знай. ua" писав, що одержимий Лободою Галкін понівечив себе заради схожості з Линдеманном. Психічне здоров'я і зовнішній вигляд Максима Галкіна налякали фанатів.