У російської співачки Алли Пугачової і гумориста Максима Галкіна підростають чарівні двійнята Гаррі і Ліза. Відомо, що зіркові батьки звернулися до послуг сурогатної матері.

При цьому всю вагітність Алла і Максим уважно стежили за станом жінки і вона знаходилася поруч з ними. А значить, за цей період дізналася чимало особистих секретів зірок.

Після народження Гаррі і Лізи громадськість розривалася від бажання дізнатися ім'я жінки, яка виконала цю важку роботу. Крім самого фізіологічного процесу – вагітності та пологів, суррмаме було пережити ще і психологічний стрес. Така вже специфіка цього процесу.

За інформацією інсайдерів, послуги сурогатної матері коштували Пугачової від 500 тисяч до мільйона рублів. Однак цілком можливо, що зіркові батьки від себе, а не за контрактом, який є обов'язковим у даних ситуаціях, подарували їй трохи більше обіцяного.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Багато шанувальників пари сподіваються на порядність цієї жінки , адже вона знає безліч деталей життя Галкіна і Пугачової, присвячена деякі секрети сім'ї. А злостивці впевнені, що сурогатна мама володіє такими відомостями, які можуть з легкістю скомпрометувати в будь-який момент того ж Галкіна, якщо вона з'явиться зі скандальними одкровеннями на одне з телевізійних ток-шоу.

Зовсім недавно прогримів скандал про те, що Максим Галкін зраджує своїй дружині Аллі Пугачовій з телеведучою Юлією Барановської. На даний момент пристрасті вже подутихли, а в самому романі поставлено три крапки. Тепер Галкіну доведеться щільно попрацювати, щоб знову повернути довіру Примадонни.

Як стверджують джерела, Примадонна не збирається прощати зраду чоловіка, адже для неї це виявилося справжнім ударом.

Нагадаємо, Галкін зганьбить коханку і зруйнує її кар'єру. Галкін збирається зруйнувати кар'єру Барановської заради прощення від Алли.

Як повідомляв "Знай. ua", Галкін остаточно змінив Пугачової з німецьким фермером. Галкін відправився за кордон за новою любов'ю.

"Знай. ua" писав, що одержимий Лободою Галкін понівечив себе заради схожості з Линдеманном. Психічне здоров'я і зовнішній вигляд Максима Галкіна налякали фанатів.