У неділю, 28 жовтня, на телеканалі "1+1" відбувся "ювілейний" ефір популярного шоу "Танці з зірками", який ознаменувався "містичними танцями" у переддень Хеловіну.

Танці з зірками
Танці з зірками

У десятому ефірі за право продовжувати боротьбу в проекті змагалися шість пар.

Саме у межах десятого ефіру відбувся обмін партнерами, що особливо розпалило цікавість глядачів.

Більш того, кожній із пар довелося виходити на паркет двічі. Другий раз - разом з одним із членів журі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Підтримувати на балконі танцювальні пари запросили народного артиста України, популярного співака і колишнього учасника шоу Павла Зіброва. Слідуючи темі містичного вечора Павло Миколайович постав в образі Миколи Гоголя.

Павло Зібров
Павло Зібров

Першими на паркет вийшла пара Денис Берінчик та Ілона Гвоздьова. Ілона зізналася, що з першого ефіру мріяла станцювати з Денисом.

В образах "мисливців за привидами", пара отримала від журі 24 бали.

Павло Вишняков вийшов на паркет з Яною Заєць. Пристрасний пасадобль під композицію Карла Орфа викликав бурю емоцій у Катерини Кухар.

"Це неймовірно сміливий вчинок - танцювати з партнеркою вашого головного конкурента", - зазначила Катерина.

Леся Никитюк повинна була танцювати з Євгеном Котом, але у танцюриста виявили набряк легенів і йому заборонили виходити на паркет. В пару з Лесею став Дмитро Жук. Диско під композицію групи "Мізки" викликало захоплення глядачів, які скандували "Леся, Леся!".

Судді поставили парі 26 балів. Дмитро Монатік дав парі вищий бал, а Леся, не стримуючи радості, присвятила йому пісенні рядки, назвавши його своїм "танцювальним хрещеним".

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Пара отримала від журі 28 балів! Найвищу оцінку - 10 - поставив дуету Дмитро Монатік.

Окрім того, вперше в історії українського шоу "Танці з зірками" на паркет разом із зірковими учасниками вийшли судді проекту.

Танці з зірками
Танці з зірками

Місце танцюючого члена журі зайняла головний хореограф шоу Олена Шоптенко. У команді Дмитра Монатика танцювали Мішель Андраде, Дмитро Жук, Денис Берінчик та Катерина Білявська.

За сумою двох виступів лідером десятого ефіру стала пара Іраклі Макацарія і Яна Заєць.За підсумками голосування, в зоні ризику опинилися пари Іраклі Макацарія і Яни Заєць, Дениса Берінчика та Катерини Белявской, Мішель Андраде і Максима Єжова.

Нагадаємо, у неділю, 28 жовтня на телеканалі "1+1" відбувся десятий прямий ефір проекту "Танці з зірками".

Танці з зірками
Танці з зірками


Як писав раніше Знай.ua, телеведуча Леся Нікітюк, яку ми всі знаємо за проектом "Орел і Решка", а віднедавна, ще "Танці з зірками", не любить говорити багато про особисте життя.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк


Також Знай.ua писав про те, що повернення української співачки Олі Полякової на шоу "Танці з зірками" вийшло феєричним та епатажним, як і сама виконавиця.