Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість бере участь у проекті "Танці з зірками", готуючись до кожного ефіру дуже наполегливо. Нещодавно артистка зізналася, що сильно схудла на проекті і тепер може дозволити собі навіть еклери.

"Як схуднути за місяць, без розтяжок! Дівчата почала їсти мучне🙈печиво, круасани, хліб тепер в моєму щоденному раціоні! Реально танці висушили все тіло...за місяць -6 кг і синці на ногах! Тренування 7 разів на тиждень (4-6 год на день) Пішла за еклерами😘скоро обіцяю фото в купальнику😁", - похвалилася успіхами Нікітюк. Фолловери взялися коментувати побачене: "Леська, мотивуй😄😍, вже 2 круасан за ранок", "Питання в тому як після еклерів уникнути целюліту 😁", "Ага, я так теж скинула близько 18 кг 😅 джаз фанк рулить %))))", "Гарно виглядаєш, стала більш жіночнішою, грація у рухах та відповідна дівоча поведінка. Бо раніше тебе сприймала як Вогонь! Що трохи лякало.", "Леся ,захоплююсь тобою та беру тобі за приклад справжньої жінки😍😍😍", "Але ж танці закінчаться,а привичка до еклерів залишиться і що тоді😂", "Їж Леся їж ти все одно струнка,😍😍😍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.