Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове чорно-біле селфі у блискучій сукні. Так, артистка невдало уклала волосся і шанувальники одразу ж помітили перуку на голові свого кумира.

За добу кадр набрав більше 73.тис. лайків. Фолловери взялися коментувати: "Це перука?", "еталони краси носять перуки вже ?", "Ору))) "Привіт з великого бодуна"))) У вас там в Раші як, перуку носять поверх кокошника чи що?)))Чого волосся не підібрала по людськи?)))", "Боже, важко щось зі своїм волоссям зробити? Як відселфитися, так хоч стій хоч падай. Ні в кого такого каліцтва немає. Або перуку не вміє носити, або з гребінцем не дружить. Діва, блін.", "А навіщо одягати перуку? Це навіть смішно..😂👍 Я нікого не ображаю .".

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.