Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість рекламувала власний спортивний бренд зі своєю подружкою. Так, дівчата виглядають майже ідентично і їх можна розрізнити хіба що за кольором очей.

"Залишаємося близнючками", - пожартувала Чері. За пару днів пікантний кадр набрав понад 125 тис. лайків. Фолловери ж почали розхвалювати дівчат, відзначаючи, що вони виглядають майже як сестри. Деякі все ж вирішили, що Ана виглядає набагато сексуальніше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері уместіла масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.