Музикант Святослав Вакарчук заявив, що посада президента його не цікавить.

Про це він заявив у понеділок на лекції в Харкові, передає кореспондент "Української правди".

"Я ще раз хочу сказати, не цікавить мене ця посада президента України, мене цікавлять зміни в країні", - підкреслив співак.

За словами Вакарчука, політична культура в Україні залишилась на рівні 1991 року.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Свідомість пройшла великий шлях, а політична культура залишилася радянська. Моє завдання - говорити не про особу, яка повинна прийти до влади, а про політичну культуру. Політична культура повинна бути змінена. Я бачу в цьому свою мету", - заявив Святослав.

Також Вакарчук досить загадково і розмито відповів на питання про те, чи вважає він себе політиком, чи музикантом: "Життя покаже".

Раніше лідер "Океан Ельзи" вже відповідав ухильно на питання про свою політичну кар'єру:

"Якщо ви хочете почути щось конкретне - трошки потерпіть", - сказав він.

Раніше повідомлялося, що національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого відмовився надати приміщення для проведення зустрічі-дискусії українському музиканту, фронтмену групи "Океан Ельзи" Святославу Вакарчуку.

На цьому артист особисто поскаржився на своєму каналі в YouTube:

"В Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого повинна була відбутися зустріч із представниками юридичної спільноти та усіма небайдужими про верховенство права. Саме такою повинна була бути тема зустрічі - верховенство права і питання судової реформи. У мене на руках є проект договору, що шановний пан ректор підписав, в якому йдеться про згоду університету надати приміщення і фактично виступити формальним організатором такої зустрічі", - пояснив він.

Нагадаємо, в окупованому Донецьку масово заспівали пісні "Океану Ельзи".

Як раніше повідомляв Знай.ua, найповніши біографія Святослава Вакарчука з рідкісними фото і відео.

Також Знай.ua писав, Вакарчук дав ляпаса любителям літати на Мальдіви за наш рахунок.