Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своэ "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, тому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так і в цей раз не обійшлося без реклами. Анастасія опублікувала фото і відео з перукарні, в якій нарощує волосся на своїй немитій голові. На відео Волочкова підлабузницьким тоном розповідає про те, як до її голови причепили жмут волосся, схожий на хвіст. Ще й хвалиться тим, що тепер за допомогою цього "винаходу" вона зможе самостійно змінювати свої образи.

"Легким рухом руки Таміла з салону на Бауманській перетворила мій короткий хвостик на довгий і прямий. І тепер я буду самостійно змінювати свої образи. А ще це не завадить мені крутитися і кружляти, і стрибати на своїх репетиціях з моїм коротким. Щедро ділюся порадою і місцем. Дуже зручний винахід!", - підписала відео скандальна балерина.

А ось шанувальники знаменитості не поділяють її радості. Фолловери вважають, що з короткою стрижкою Анастасії було цілком собі красиво, от тільки голову не треба забувати помити.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Це для того, щоб останнє волосся повилазило?", "Господи, навіщо? Нормально ж було зі стрижкою, навіщо знову клоччя на голову наліплювати?!", "Настя, знову тобі хрень впарили, невже ти не бачиш, що це негарно і вульгарно!", "Де вона всі ці диво-салони знаходить? Один елітніший іншого! Вони ж навіть в тон волосся з цим хвостом потрапити не змогли! Що не день, то чудо-реклама!", "Так, природа відпочила на тобі. Волосся немає, брів немає. Блякла і нахабна", - пишуть розчаровані користувачі в коментарях до відео.

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.