Український співак Олег Винник, який днями виступав у Бердянську, оприлюднив фото незвичного подарунка, який йому вручили після концерту.

Олег Винник
Олег Винник

Рибу, складену у вигляді букета, йому подарували шанувальники.

"Бердянський букет до пива", – підписав фото співак.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Фанати одразу ж взялися коментувати знімок улюбленого співака.

"Пальчики оближеш", "Слинкою ледь не вдавився", "Крутий букет", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, який нещодавно оскандалився в інтерв'ю, опублікував на своїй сторінці в Instagram кілька крутих знімків зі свого концерту в Дніпрі.

Так, на фотографіях український артист і улюбленець мільйонів жінок зображений під час своїх виступів на сцені в Дніпрі. Винник, як завжди, стильно одягнений, то він в ошатному костюмі, то в простих джинсах і футболці зі своїм фірмовим логотипом. До речі, щодо логотипу – він вже став частиною декорацій артиста на концентрах і зображений на різному одязі Винника, а не тільки на футболках.

Олег Винник
Олег Винник

"Зіграли в Дніпрі концерт на біс! Третій у цьому турі. Спасибі, що завжди чекаєте. Дякуємо за повні зали", - підписав фотографії Олег Винник.


Як писав раніше Знай.ua, відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, який нещодавно оскандалився в інтерв'ю, опублікував на своїй сторінці в Instagram кумедне фото. На знімку артист позує посеред дороги, присівши на асфальті на подвійну суцільну. За словами Винника, він направляється в Дніпро.

В дорогу Олег Винник одягнувся відповідно – в простий спортивний костюм і кросівки. "Якщо дві суцільні, то ЧІТКО! P. S. Їдемо в Дніпро", - коротко підписав фотографію артист. Шанувальниці співака, яких в мережі охрестили вовчицями, у захваті від свого кумира, і залишають свої компліменти та побажання у коментарях до фото.

Олег Винник
Олег Винник


Також Знай.ua писав про те, що український співак Олег Винник ніколи не приховував того, що армії його шанувальниць можуть позаздрити сотні колег по сцені.