Днями стало відомо про те, що скандальний нападник футбольного клубу "Ювентус" Кріштіану Роналду здобув славу найпопулярнішого користувача Instagram у світі.

Кріштіану Роналду
Кріштіану Роналду

На Instagram-аккаунт футболіста підписані більше 144 мільйона чоловік, пишуть ЗМІ.

Таким чином, спортсмен став найпопулярнішим користувачем цієї соціальної мережі.

Варто нагадати, що 3 2016 року рейтинг очолювала американська співачка Селена Гомес - число її фоловерів склало 144,318 мільйона чоловік.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Селена Гомес
Селена Гомес

На сторінку Роналду до 29 жовтня цього року було підписано понад 144,330 мільйона користувачів.

Таким чином, Роналду побив рекорд співачки і став найпопулярнішим користувачем провідної соціальної мережі світу.

Кріштіану Роналду
Кріштіану Роналду

Нагадаємо, аргентинський нападник Ювентуса Пауло Дібала після перемоги туринців над Емполі (1:2) в матчі 10-го туру італійської Серії А опублікував у соцмережах фото зі своїм зірковим одноклубником Кріштіану Роналду.

Кріштіану Роналду
Кріштіану Роналду


Як писав раніше Знай.ua, португальський форвард туринського Ювентуса Кріштіану Роналду перед грою 3-го туру Ліги чемпіонів прийшов на прес-конференцію в Манчестері з годинником на руці вартістю в 1,3 мільйони євро (1,2 млн фунтів), повідомляє Daily Mail.

Цей годинник рідкісної моделі марки Franck Muller. Дорогу річ Кріштіану прикрашають 424 білих діаманти.

Кріштіану Роналду
Кріштіану Роналду

Також португалець прокоментував звинувачення в згвалтуванні.

"Ми зробили заяву два тижні тому, звичайно, я не збираюся брехати в цій ситуації. Мої адвокати сповнені впевненості, і я разом з ними. Найголовніше, що я насолоджуюся футболом, я насолоджуюся життям. Правда завжди з'ясується", - сказав Роналду.


Також Знай.ua писав про те, що наречена португальського футболіста Ювентуса Кріштіану Роналду Джорджина Родрігес показала, як треба поєднувати заняття спортом і турботу про дітей.