Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила прорекламувати постачальника питної води. Так, артистка зробила фото на своїй кухні, ніжно обійнявши кулер.

"Хочу представити вам новий аккаунт. @istoki_dombaya 🙏🏻 За порадою моїх друзів я знайшла нереально якісну воду для нашого будинку! Це льодовикова вода з гірських вод Домбая👍🏼 Я є народною артисткою Карачаєво-Черкесії, тому ця вода має для мене ще більшу значимість.👍🏼🙏🏻 Тепер ми замовляємо тільки таку воду для нашого будинку.🌺 У хлопців тільки з'явився instagram. Можете дізнатися всі деталі і вартість. І про доставку. Поки не багато бутлів привозять цієї ексклюзивної води. Але. Хорошим людям вистачить.😉 Чиста вода дуже важлива для життя.👍🏼 Підписуйтесь на цей акаунт і пийте льодовикову воду на здоров'я.💃🏼", - поділилася порадою Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Боже....докотилася,вже воду рекламує! Що там далі? Може туалетний папір,прокладки і презервативи?", "Вода теж ексклюзивна? За мільйон?", "Абсолютно безформне плаття 😱 Ну зший ти одне по фігурі , що ж ти так ганьбишся ... Морщить , настовбурчується ... Сокирою розкроювання робила, сліпа В'єтнамка ?", "Піпець,позорище,від шпагату до бутелей з водою.....😱😱мабуть , зовсім тяжко "балерині" 😭".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.