Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram дуже зворушливими сімейними кадрами. Так, у цьому році маленька донька Кайлі і Тревіса Скотта, Стормі, відзначає свій перший Хеллоуїн. В честь цього молода матуся підготувала для себе і малятка дуже красиві парні костюми метеликів і судячи з фото, Стормі залишилася в захваті.

"Мій маленький метелик", - зворушливо підписала кадр Дженнер. За 13 годин фото набрало майже 10 млн. лайків. Фолловери ж почали розхвалювати сім'ю і не змогли стримати свого розчулення.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.