Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram дуже незвичайним образом. Нещодавно знаменитість вбралася в вінілове коротке плаття небесного кольору, доповнивши образ маленькою сумочкою, безліччю золотих аксесуарів і футуристичними окулярами. Варто зазначити, що нещодавно дівчина перефарбувалася в блондинку.

"Нарешті вихідні", -зраділа Кайлі. За добу кадр набрав майже 3,9 млн. лайків, а фолловери залишилися в захваті. Багато хто почали розхвалювати апетитні форми Дженнер. Знайшлися й ті, хто назвав образ занадто дешевим, а сукню - дуже короткою.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.