Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram дуже зворушливим знімком з донькою Стормі. Так, молода мама відправилася в сонячний Маямі, взявши дитину з собою. На фото знаменитість без макіяжу трепетно обіймає крихітку.

"Ти і є моє щасливе місце", - зворушливо підписала кадр Дженнер. За 17 годин кадр набрав 5,3 млн лайків, а фанати залишилися в захваті. Шанувальники почали писати, які милі на фото Кайлі і Стормі, а також зазначили, що і без макіяжу дівчина виглядає дуже красивою.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.