Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram дуже зворушливими сімейними кадрами. 5 листопада легендарна мама величезного сімейства Кардашьян, Кріс Дженнер, буде святкувати свій 63-й день народження. В честь свята Кайлі вирішила зробити подарунок трішечки раніше і презентувала Кріс новенький червоний Ferrari за 250 тис. доларів.

"488 для нашої Королеви ♥️", - поділилася трепетним відео Кайлі. За 9 годин ролик зібрав понад 11 млн. переглядів. Фолловери ж залишилися в захваті і почали відзначати, що мама Кардашьян заслужила такий чудовий подарунок.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.