Світлану Лободу виписали з Боткінської лікарні Москви після термінової операції на нирках. У вівторок, 30 жовтня, 36-річна співачка залишила клініку, але не одна. Забрати її приїхав лідер гурту Rammstein – Тілль Ліндеманн. Російському виданню вдалося зняти ексклюзивні кадри пари, яка вперше з'явилася разом на людях.

Як вдалося з'ясувати, ледь дізнавшись про госпіталізацію Світлани, Ліндеманн прийняв рішення вилетіти в Москву. Заради цього Тілль відклав зйомки нового кліпу в Європі і, купивши звичайний квиток економ-класу (бізнес-класу в наявності не виявилося), відправився в російську столицю.

Проте приїхати до Світлани у німецького музиканта вийшло лише сьогодні — до цього, з огляду на складні процедури, відвідування прооперованої співачки заборонили лікарі. Лише сьогодні медики прийняли рішення про виписку, після чого Ліндеманн негайно виїхав до лікарні у супроводі свого менеджера.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З Боткінської пара відправилася в ресторан, щоб в тихій і спокійній обстановці відзначити виписку вечерею. Незабаром до мами приїхала старша донька Світлани — Єва. Молодша — Тільда залишилася під наглядом няні. Виданню вдалося сфотографувати зворушливі кадри, де в сімейній обстановці вечеряли Лобода і лідер Rammstein. Практично весь вечір старша дочка Світлани провела на колінах у Ліндеманна, а поїхали із ресторану Тілль і Світлана тримаючись за руки, викликавши фурор своєю появою у гостей закладу.

Нагадаємо, кілька днів тому Лободі довелося скасувати три своїх шоу в Москві, незважаючи на повністю продані квитки — виступити співачці завадила операція. Новими датами своїх концертом Лобода оголосила 17, 18 і 20 січня, квитки на які залишаться чинними у глядачів, що не потрапили на шоу в жовтні.

Нагадаємо, Лобода раптово згадала про Україну, але і це не допомогло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода в Києві похвалилася яскравим макіяжем, фанати в екстазі.