Відома актриса і Instagram-модель Емілі Ратаковскі, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, і в цей раз не підвела, і як зазвичай продемонструвала в мережі свої спокусливі форми.

Американська модель Емілі Ратаковскі стала зіркою соціальних мереж завдяки своїй ідеальній фігурі, яку вона часто демонструє шанувальникам. Ратаковскі продовжує ділитися з шанувальниками фотографіями своїх принад, які і приносять їй шалену популярність.

Так, в цей раз дівчина вирішила подражнити фоловерів пікантною фотографією перед дзеркалом. На ній модель позує стоячи біля дзеркала, але при цьому дивиться не в нього, а в камеру, куди потрапляє і відображення. І саме цей відображення в дзеркалі так заворожило шанувальників, особливо чоловічу половину.

Справа в тому, що Ратаковски сфотографувалася у милій жовтій сукні з дуже глибоким декольте. При цьому, під вбрання не видно бюстгальтера. Хоча він і не потрібен, адже у Емілі великі пружні груди. Волосся дівчина заплела в косу, залишивши кілька грайливих локонів біля обличчя.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники не втрималися і почали активно коментувати нове фото у профілі моделі.

"Гей, Емілі, ти виглядаєш жарко в цьому платті", "Ти чудова", "Не можу вирішити, чим мені сподобалася ця фотографія, через композицію чи місце, але це дійсно добре", "Дуже красива", "Елегантна", "Прекрасна", "Люблю тебе", "Відмінний прикид", "Мила. Чекаю наступних фото", - пишуть в коментарях до знімка.

Раніше повідомлялося, що Емілі Ратаковскі, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, на цей раз продемонструвала відмінну фігуру і гарне плаття. От тільки вона сфотографувалася в дивному місці, в дивній позі і з не дуже вдалим виразом обличчя для реклами американського інтернет-магазину eBay. Відповідний знімок зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі.

Нагадаємо, груди Ратаковскі побачив весь Instagram – рушник підвів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковскі з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковскі засвітити труси.