Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати шанувальникам та хейтерам обкладинку журналу "Дом-2", яку прикрасила.

Так, на своїй сторінці артистка опублікувала вже готову обкладинку листопадового номера видання і закликала своїх фоловерів купувати його. "Новий номер журналу «Дом-2» на обкладинці зі мною. Дякую за чудовий матеріал, дуже цікаво було читати спогади про себе від своїх колег, учасників шоу і співробітників проекту «Дом-2». Новий номер вже можна придбати у всіх кіосках Союздрук", - підписала знімок Бузова.

Примітно, що на обкладинці журналу співачка з'явилася в незвичайному образі, який нагадує образ нареченої. Так, на знімку, який розмістили на обкладинці журналу, Бузова позує в білосніжній сукні з глибоким декольте, яке підкреслює невеликі груди артистки. На плечах Олі пухнаста накидка інкрустована каменями і стразами, а на голові – корона.

І незважаючи на те, що співачка намагалася виглядати милою, шанувальники дорікнули, що для обкладинки була вибрана не найвдаліша фотографія. А багатьом не сподобався вираз обличчя Бузової і сумні очі. Але більше всього фоловерів зацікавив заголовок до матеріалу про Бузову, який говорить: "Що вона приховувала 15 років?".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ну і рожа. Як ніби надувними грабельками отмудохали", "Обкладинка невдала", "Та нічого вона не приховувала. Це як передсмертні конвульсії", "Дуже навіть цікаво, що за таким заголовком ховається... Як завжди, якась нісенітниця?", "Приберіть цей жах", "Не вдалий вираз обличчя", "Як Кіркоров в пір'ї", "Королева бензоколонки", "Господи, що вона могла приховувати... Вже навіть смішно, знайдіть яке-небудь нове обличчя, молодше і цікавіше", - пишуть розчаровані фоловери у коментарях.

Нагадаємо, Бузова зганьбилася на весь Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.