Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговою рекламою, знявшись в ролику страхової компанії. Так, артистка не забула згадати про свій перловий Mercedes-Maybach і грубо заговорила по-балериньї.

"Вже кілька років я їжджу на моєму улюбленому подарованому мені перловому майбаху.. Завжди страхуванням займався мій директор.. А тепер я сама змогла продовжити страховку КАСКО через мобільний додаток «Согласие страхування» @sk_soglasie 👍🏼 Це так зручно! 🌺 Ми зняли невеликий ролик, щоб було наочніше.😊 Страхування - це просто! Я довіряю мій майбах тільки їм. Пара кліків і ви захищені. Просто «Согласие»!👍🏼 І ніякого гранд батман😉", - порадила всім Волочкова. Фолловери залишилися в шоці: "Треба так опустити себе і справу всього свого життя...", "Фуета якась", "Як дочка портової повії))))) культура? ні, не чула )))@volochkova_art", "А пристойно стільки років їздити на одній і тій же машині.? Кажуть,що багаті часто міняють", "Чайковський закурив і нервово скаче по гілках хвої", "Взагалі походу відмотала строк в балеті! Тяжко було відчувається...", "красиві Зйомки, а Анастас знову, як хабалка.".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання знаменитість обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.