Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила зізнатися, що її серце зайняте вже цілих 720 годин. Так, артистка виставила знімок з величезним букетом троянд і як би ненароком прорекламувала квітковий магазин.

"А у мене сьогодні нехай маленьке, але дуже романтичне свято..🙏🏻🌺❤️ За 30 днів було пережито стільки емоцій, повноти почуттів, радості, любові, урагану запальності і пристрасті🙈, ніжності, уваги, теплоти і багатьох таких емоцій, які багато хто і за життя не відчувають.. І адже це 720 годин цього феєрверку почуттів!❤️ Спасибі, М! за ці емоції.🙏🏻 Ірози ці... З мого улюбленого салону «Бал квітів»!в нашому селищі...🌺Збережу! Як і почуття.🙏🏻", - заінтригувала фанатів Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз: "а що означає "урагану у запальності і пристрасті"? ))", "ак кострубато інтригу створила, ну до сміху!!!Тридцять днів, М, ну дитячий садок Настя)))", "З правою бровою щось пішло не так", "Знову накидалась(((", "Ні один чоловік у цій країні не сказав ні слова про роман з нею . Вони взагалі по ходу - тільки в голові у Насті 😂☝️Придумані ! Альо , Наськіни кавалери - хоч один , якщо ви існуєте , відгукніться !!! 🤣👍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.