Відома британська акторка Наомі Уоттс порадує своїх шанувальників і фанатів кіносаги "Гра престолів". Відомо, що акторка зіграє одну з головних ролей.

Про це стало відомо завдяки повідомленню у Twitter автора циклу книг "Пісня льоду та полум'я" Джорджа Мартіна.

"HBO тільки що анонсував ім'я першого актора: Наомі Уоттс приєднається в якості однієї з наших зірок... Ласкаво просимо в Вестерос, Наомі", — написав Мартін.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто нагадати, що вихід серіалу очікується не раніше 2020 року.

Також письменник зазначив, що імена інших акторів оголосять найближчим часом.

Суть пріквела в тому, щоб показати передісторію серіалу "Гра престолів", тому роль Наомі ніяк не вплине на нинішній сюжет кіносаги. Наомі зіграє якусь "харизматичну світську даму, що приховує страшну таємницю".

Варто нагадати, що зірка "Гри Престолів" Хафтор Бьернссон одружився на своїй мініатюрної обраниці. Нею стала Келсі Хенсон, 28-річна офіціантка. Пара разом майже рік.

Закохані познайомилися в 2017 році в канадському барі, де на той момент працювала Келсі. Вони обидва зізнаються, що це було кохання з першого погляду. Пару не бентежить ні різниця у зрості в 49 см, ні короткий термін стосунків, ні навіть нападки шанувальників через такий незвичайний союз.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що акторки Софі Тернер і Мейсі Вільямс вживали марихуану і приймали спільні ванни після закінчення знімальних днів, працюючи над "Грою престолів". Так, вона розповіла, що за час зйомок у культовому серіалі стала справжньою подругою з Мейсі Вільямс. Зокрема, вони любили разом ночувати і вживати марихуану.

Нагадаємо, творець культової "Гри престолів" повідомив дату виходу нової книги.

Як повідомляв Знай.uа буфера зірки "Гри престолів" оживили центр Парижа.

Знай.uа писав, зірка "Гри престолів" вперше показала коханого.