Хелловін - це найстрашніше свято року, у який прийнято згадувати про потойбіче. В честь цього свята українські зірки розповіли Clutch про те, з якою містикою їм доводилося стикатися в житті.

Артем Позняк

"Я їхав на машині з Дніпра в Київ. Переді мною буквально в 4-5 метрах їхав автомобіль. В якийсь момент він пригальмовує, загоряються стоп-сигнали і у світлі фар я бачу, як дорогу переходить дівчина в легкій світлій сукні. Водій перечекав, поки вона пройде, і поїхав далі. Я їду за ним, проїжджаю місце, де повинна була виявитися дівчина, але замість неї бачу пам'ятник, який у нас зазвичай ставлять на місцях ДТП".

Валерій Сараула

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Одного разу до нас за допомогою звернулася сім’ я, у якої з містичних причин згорів будинок. Коли пожежники приїхали, то не змогли встановити точку загорання. Один з них підійшов до шафи, на верхній полиці якої побачив книгу під назвою "Містика і магія в українському етносі XVIII-XIX століття". Виявилося, що цю книгу власниця придбала вже давно, та постійно її читала. Місце загоряння було саме в цій шафі. Збіг?".

Наталія Татаринцева

"Я почала займатися пілоном 8,5 років тому. Мій хореограф поставив мені перший конкурсний номер під музику з мюзиклу "Барон Мюнхаузен", де Женя на той час був солістом. Я переглянула відео з його виступом і подумала, що було б непогано познайомитися з солістом, а зараз ми одружені".

Михайло Присяжнюк

"Коли я вперше в житті зважився їхати святкувати Хелловін, у мене зламався автомобіль. Мені довелося викликати евакуатор і возитися з ним півночі. Але найцікавіше те, як вона містично полагодилась. Коли її привезли на евакуаторі до майстра, він її завів і запитав: "Ну, і що з нею?".

Нагадаємо, Аліна Гросу показала своїм шанувальникам образ на Хелловін.

Раніше Знай.ua повідомляв, Кайлі Дженнер показала перший костюмчик дочки на Хелловін.

Також Знай.ua писав, відомий супермаркет налякав покупців перед Хелловіном.