Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком.

Так, Катя Осадча показала, як доглядає за собою і бореться зі зморшками. Як виявилося, для того, щоб завжди бути на висоті і виглядати молодо, телеведуча програми "Світське життя" відвідує клініку пластичної хірургії і омолодження. Назва у цієї клініки вельми забавна "Ана Космос". Таким чином прихильники жартують, що Катя побувала в космосі.

Зазначимо, що на знімку Осадча позує в простенькому, але красивому вбранні. Для відвідування клініки Катя одягла широкі картаті штани і простеньку чорну водолазку. На обличчі телезірки немає макіяжу, а на фото вона мило посміхається.

"Я за прогрес у всіх галузях. Якщо можна зупинити появу зморшок, то над цим краще працювати з юності. У клініці роблять навіть пластичні операції, але мій кабінет апаратної косметології", - підписала фото Катерина, вказавши, що не користується послугами пластичної хірургії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Тим часом її прихильники почали обговорювати нове фото Каті Осадчої.

"Процедури – це добре, але є генетика", "Ви і так красива", "Вам дуже личить відсутність макіяжу", "Хороша клініка, мені тут дуже допомогли", "Це все круто, але що робити тим, у кого немає грошей на цю клініку?", "Без образ, але це означає, що Ви невпевнена в собі людина. І на рахунок вічних дієт-теж саме", "Катюша розкрийте секрет, які процедури робите?" - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.