На вихідних у переддень Хелловіну 2018 українські зірки вирушили на вечірку в ресторан Сейф. Організатору Миколі Тищенку вдалося створити по-справжньому страхітливу атмосферу, а знаменитості, що відвідали захід, постаралися підходити під моторошні декорації. Про найбільш яскраві костюми знаменитостей на цьому святі читайте в матеріалі Clutch.

В Ніч всіх святих в центрі Києва на місці ресторану Сейф утворилося покинуте місто зі зруйнованим літаком, кіньми і згорілим автобусом. Темою вечірки став всесвіт фільму "Планети мавп".

Ресторан

Серед відвідувачів з'явилося багато відомих світських персон: Микола Тищенко, Алла Барановська, Катерина Осадча, Леся Нікітюк, Володимир Остапчук, Наталія Холоденко, Руслан Квінта, Нана, Андрій Бідняков, Вадим Олійник, Юрій Ткач, Олена Войченко, Ігор Посипайко.

Хелловін 2018: ідея костюма від Алли Барановської

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Хелловін 2018: ідея костюма від DJ NANA

Хелловін 2018: ідея костюма від Каті Осадчої

Хелловін 2018: ідея костюма від Микола Тищенко

Хелловін 2018: ідея костюма від Юрія Ткача

Раніше повідомлялося, що скандальна українська співачка Аліна Гросу показала своїм шанувальникам образ на Хелловін. На знімку, який Аліна виклала в Instagram, вона позує з яскравим макіяжем, ріжками і в червоній сукні.

"Мертва наречена", "Дуже страшно", "Торішній образ дуже грубий", - пишуть шанувальники.

Артистка пише, що вже повним ходом готується до святкування найстрашнішого дня року - 31 жовтня.

Нагадаємо, хоча до Хелловіну залишилося не так багато, деякі українські супермаркети вже почали "святкувати", перелякавши покупців не на жарт.

Раніше Знай.ua повідомляв, що яскраві та сексуальні костюми світових знаменитостей на Хелловін.

Також Знай.ua повідомляв, чого категорично не можна робити в містичне свято Хелловін.