Українська поп-діва Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Співачка працює не покладаючи рук, радуючи шанувальників новими дивовижними проектами.

Цього разу Настя опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі знімок, на якому демонструє всім новенький спортивний костюм.

Як зазначає зірка, цей костюмчик підходить на свято Хелловін більше, ніж карнавальний. При цьому в підписі до фото Каменських рекламує знижки в своєму магазині спортивного одягу.

NK витончено присіла навпочіпки в чорно-помаранчевому спортивному костюмі. На фото помітно схудла співачка позує, закривши очі і підставивши обличчя сонячним променям. Її волосся распущене, а на обличчі майже немає макіяжу.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Хеллоуїн відмінний привід для нового костюма. Ні, не карнавального, а спортивного! А все тому, що сьогодні починається тотальний розпродаж всіх колекцій. Два дні на всі товари буде діяти страшно-велика знижка – 60%! Старт акції о 19:00. Не пропустіть. Ніякого жаху, тільки знижки і любов. PS: і я вже сумую за сончком", - підписала миле фото Настя.

До речі шанувальники в захваті від нової фотографії у записі Каменських і почали засипати її комплементами.

"Ти просто красуня Настя", "Настя, ти що спиш?", "Сексуальна красуня, красуня шикарна", "Киця засинає на ходу", "Тут на Дорофєєву схожа", "Настя, судячи з фото тобі потрібен не Хеллоуїн, а хороший відпочинок", "Спасибі NKsport! Дуже задоволена покупками (ціна-якість-супер)", "Я знав, що ти за Шахтар", "Красуня", "Мила", "Котик заснув на сонечку", "Ти така красива", "Настя, ти що спиш", "Маленька, худенька, штани злітають", "Така худенька тут" - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа

Як повідомляв портал "Знай.uа", Настя Каменських поділилася новим пікантним фото, але далеко не всім сподобалися такі одкровення.

Також "Знай.uа" писав, Настя Каменських здивувала шанувальників новим чином.