Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорті на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість відправилася на відпочинок в сонячну Домінікану, однак відразу по приїзду повідомила фанатам жахливу новину. Так, уже в Києві Аніта виявила, що її пограбували і викрали авто.

"Упс! Повернулися додому, а нас пограбували і викрали машину! Джекпот😂😂👌🏻 Якщо раптом побачите Nissan Juke АА8314РІ пишіть 🙈😅
Готова на тест-драйв по тижнях різних авто🤣🤣💃🏼 є пропозиції?
#отдохнули😝 P. S. Винагороду за знахідку гарантую!", - поділилася сумними новинами Луценко. Фолловери не змогли пройти повз: "Дуже подобається ваше ставлення до цієї ситуації!👍Ви молодець!Виставляй чи не виставляй свій відпочинок,якщо люди задумали скоїти зло - вони його скоять,незалежно від того,що ви будете робити!", "Співчуваю, сама потрапляла в подібну ситуацію", "Аніта,дуже шкода,але добре,що з вами все в порядку!", "Як шкода ((( тримайтеся, сподіваюся знайдуться винуватці 😒", "Це треш. Нас обікрали кілька років тому і я до сих пір нию, згадую, шкодую!😭".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися нового, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.