Українська співачка Ані Лорак, яка переважно живе і працює зараз у Росії перебуває в процесі розлучення зі своїм чоловіком. Він змінив співачці і вона не змогла йому пробачити. Однак зважилася на зворушливе визнання.

Відповідну публікацію Ані розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Виконавиця висловилася про те, що від любові не варто нічого вимагати і чекати віддачі. Це світле почуття, на думку Лорак, повинно бути щирим і безумовним.

"Люби, і нехай любов буде для тебе так само природна, як і дихання. Нічого не вимагай. Нічого не чекай. Якщо що-то приходить до тебе, будь вдячний. Якщо нічого не приходить, значить, цього і не потрібно приходити..." - загадково написала Кароліна.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Фанати бурхливо відреагували на такий пост і навіть задумалися. Можливо, Лорак так готує своїх фоловерів до возз'єднання з чоловіком. Адже їй і раніше радили пробачити чоловіка заради загального дитини.

Раніше повідомлялося, що скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила в черговий раз підігріти інтерес до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала нову фотографію з гримерки в дивному вбранні.

Так, на фотографії, яку Лорак зробила стоячи перед дзеркалом, вона позує в строкатому комбінезоні з глибоким декольте, ще й на бретелях. Оскільки знімок чорно-білий, неможливо розглянути колір цього дивного вбрання, але видно, що він розшитий мереживом і, можливо, стразами. На обличчі Лорак яскравий макіяж, а волосся розпущене, але не такі пишні, як на більшості її фотографій.

Нагадаємо, Лорак у пом'ятій сукні заінтригувала ніжним кліпом. Ані Лорак похвалилася розкішною сукнею, анонсувавши новий кліп.

Як повідомляв Знай. ua, Лорак у дивному вбранні остаточно розчарував шанувальників. Лорак неприємно здивувала шанувальників новим чином.

Знай. ua писав, що Лорак обласкала російських глядачів на концерті. Ані Лорак показала нове фото з концерту.