Найвідоміша у світі модель plus-size Тесс Холлідей, яка зараз важить близько 150 кілограм, часто радує своїх прихильників відвертими фотографіями у нижній білизні чи в пікантних купальниках. Буває і таке, що дівчина ділиться з підписниками абсолютно голими знімками.

Цього разу Холлідей дивувала луком для Хелловіну. Вона обрала провокативний та сміливий образ, який точно не залишив байдужим нікого. Тесс виклала фото у прозорому комплекті з ілюстрацією скелета.

Топ, під яким не було білизни, ледь прикривав пишні груди моделі, але це ніяк не збентежило Холлідей.

Модель регулярно дивує прихильників результатами сексапільних фотосесій, які у декого викликають захоплення, а декого не на жарт обурюють.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що якщо твоє тіло не відповідає параметрам, які встановило суспільство, це ще не привід бути сірою мишкою. Навпаки, постарайся підкреслити свою індивідуальність, ставши яскравою і такою, що запам'ятовується. Зроби як Тесс Холлідей і встанови свої правила краси і догляду за собою.

Вага Тесс Холлідей 155 кілограм, але дівчину така цифра не бентежить. Вона веде активне життя і є успішною моделлю. Дівчина рекламує відомі бренди і, звичайно ж, одяг для повних жінок.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", американська модель Тесс Холлідей - справжня знахідка в світі моди. Вона закликає всіх прийняти своє тіло таким, яке воно є. Це принцип, на якому і заснований став популярним бодіпозітів.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що найбільша професійна фотомодель в світі американка Тесс Холлідей опублікувала нове фото, для якого позувала повністю голою. На знімку Тесс демонструє свої пишні форми і численні татуювання. Вона також супроводила фотографію відповідним текстом.