Днями лідер гурту Rammstein Тілль Ліндеманн, якому приписують роман з українською співачкою Світланою Лободою, зробив гучну заяву, яка шокувала фанатів.

Соліст «Рамштайн» Тілль Ліндеманн вірогідний батько її другої доньки
Соліст «Рамштайн» Тілль Ліндеманн вірогідний батько її другої доньки

Про своє ставлення до родини рок-зірка розповів у інтерв'ю РІА "Новости" під час свого візиту в Москву.

На превелике розчарування фанатів, Ліндеманн зявиви, що його давно не цікавить сімейне життя.

"З віком мені більше хочеться руху. Нудне сімейне життя не для мене, я не хочу сказати, що сімейне життя це щось погане, просто я дуже рано став батьком, у мене дві дочки, я не зміг насолодитися своєю юністю в повній мірі . Зараз мені, як тінейджери, хочеться движухи - скакати, стрибати. Діти виросли, все владналося - будинок, собака ", - розповів артист.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Тіль Ліндеман
Тіль Ліндеман

Варто нагадати, що зараз Тіллю Ліндеманну - 55 років. Чоловік розлучений, у нього є 2 дочки, Нелі та Марія-Луїза. У 2007 році старша дочка Нелі народила Тіллі онука, Фріца Фіделя.

При цьому ходять чутки, що Тілль також є батьком другої дочки Світлани Лободи, яку та назвала гучним ім'ям Тільда. Про теплі стосунки між артистами свідчить і те, що саме Ліндеманн забрав Лободу з лікарні після операції на нирці.

Нагадаємо, німецький музикант, лідер групи Rammstein Тілль Ліндеманн приїхав до Москви, щоб забрати з лікарні свою пасію Світлану Лободу, якій нещодавно зробили термінову операцію. Музиканта "вислідили" журналісти і задали йому питання про стосунки з популярною в Росії співачкою.

Тілль Ліндеманн
Тілль Ліндеманн

Як повідомляв раніше Знай.ua, Світлану Лободу виписали з Боткінської лікарні Москви після термінової операції на нирках. У вівторок, 30 жовтня, 36-річна співачка залишила клініку, але не одна. Забрати її приїхав лідер гурту Rammstein – Тілль Ліндеманн.

Як вдалося з'ясувати, ледь дізнавшись про госпіталізацію Світлани, Ліндеманн прийняв рішення вилетіти в Москву. Заради цього Тілль відклав зйомки нового кліпу в Європі і, купивши звичайний квиток економ-класу (бізнес-класу в наявності не виявилося), відправився в російську столицю.

Також Знай.ua писав про те, що фанати Світлани Лободи забили справжню тривогу, коли стало відомо про хворобу співачки та операцію, яка послідувала за нею.