Сьогодні, 3 листопада, виповнюється 23 роки Кендалл Дженнер. До такого юного віку дівчина встигла побудувати успішну модельну кар'єру і стати однією з головних героїнь західної світської хроніки.

Сестра знаменитих сестер Кардашян розпочала свою модельну кар'єру ще в підлітковому віці і вже у 2017 році стала найбільш високооплачуваною моделлю світу.

З дитинства до юної Кендалл було прикуто максимум уваги, адже вона знімалася в сімейному реаліті-шоу, яке триває до сьогодні, "Сімейство Кардашян".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Вже в 2010 році про Кендалл та її рідну сестру Кайлі Дженнер вперше написати в статті Beautiful People в журналі Paper.

У 2013 сестри випустили ексклюзивну лінію одягу Kendall & Kylie від компанії PacSun, згодом і сумки та взуття для дочірньої марки Steve Madden "Madden Girl", а в наступному році в продаж надійшла їх спільно написана книга "Rebels: City of Indra: The Story of Lex and Livia".

Модельну кар'єру вона почала в 14 років, коли приєдналася до агентства Wilhelmina Models. Знаменитий фотограф Нік Саглімбені створив для юної Кендалл Дженнер її перше портфоліо. З тих пір дівчинку стали запрошувати на рекламні зйомки модних брендів, фотосесії для обкладинок дитячих і підліткових глянців і вже через 2 роки після старту вона дебютувала на престижному Тижні моди Mercedes-Benz в Нью-Йорку.

Десятки рекламних кампаній, амбассадорство модних брендів, кращі обкладинки світу і Тижня моди – це все чекало Кендалл, яка після стрімкого успіху в 2017 році зайняла першу позицію Forbes серед найбільш високооплачуваних моделей світу. Незважаючи на блискучу кар'єру, це коштувало моделі неабияких зусиль, адже зірка мала психологічні проблеми перед важливими модними заходами, тому мати Кріс Дженнер часто її супроводжувала і морально підтримувала.

Модель — бажаний гість на світських вечірках, і кожен її вихід стає подією. Кендалл знає, як опинитися в центрі уваги: напівпрозорі матеріали, яскраві кольори, фасони — ось основа її вечірнього гардеробу.

Нагадаємо, Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти.

"Знай.uа" розповідав про те, що Кендалл Дженнер поділилася пікантним знімком у білому бікіні, розлігшись на дивані.

Також знаменитість нещодавно показала фоловерам дуже кардинальні зміни в зовнішності.