Відома співачка Тіна Кароль має чудову фігуру, якою полюбляє похизуватись у соцмережах.

Все частіше вибір відомої зірки падає на приталені сукні, якими вона досить вдало підкреслює стрункі форми.

Зокрема, нещодавно в мережі у фан-групі Тіни Кароль з'явилась нова фотографія. Перед об'єктивом українська артистка позувала у вишуканій та стильній оксамитовій сукні з довгими рукавичками.

Модний осінній образ Тіна Кароль вдало доповнила чоботами-панчохами та маленькою круглою сумочкою.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Артистка зупинила свій вибір на звичайному макіяжі: Кароль зробила стрілки на очах та підкреслила свої губи червоною помадою. Зачіска співачки теж вдало підходила до її образу, волосся Тіна Кароль накрутила, зробивши його трішки хвилястим.

Крім того, відомо, що у буденному житті Тіна Кароль надає перевагу зручнішому взуттю та одягу. Артистка не є прихильницею сильного макіяжу, вона любить злегка підкреслити свою природну красу.

Нагадаємо, раніше Тіну Кароль без макіяжу фанати прийняли за школярку.

На фан-сторінці Тіни Кароль з'явилося фото того, як вона виглядає у звичайній життя. На ньому зірка одягнена у чорні штани, толстовку і об'ємну куртку, з волоссям, зібраним у пучок. Кароль "підловили" коли вона давала інтерв'ю.

В коментарях шанувальники активно обговорюють зовнішність співачки і роблять їй компліменти. Вони відмітили свіжий вигляд співачки і те, що вона помітно схудла.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, що Кароль пояснила, чому жінкам слід вірити у прикмети.

Відома українська співачка Тіна Кароль, як і більшість зірок, намагається не вірити у прикмети, але вони все одно переслідують її у найвідповідальніші моменти життя.

Приміром, своєрідний "знак згори" вона помітила за довгий час після смерті свого чоловіка, Євгена Огіра.

Про церемонію вінчання Кароль згадує з теплотою і не приховує - виходила заміж вже будучи вагітнoю, намагалася це приховати кроєм сукні. Але сталося непередбачуване: на зірці загорілася фата, від вогню свічки.

Також "Знай.ua" писав, про те, що українською розмовляє з акцентом: син Тіни Кароль росте яничаром.