Дитинство деяких зірок було зовсім не райдужним, враховуючи, в яких сім'ях їм довелося рости. Деяким знаменитостям довелося пройти справжнє пекло через те, що їхні батьки були учасниками релігійних сект. Про це передає Clutch.

Тоні Брекстон

Батьки цієї актриси були в секті "Стовп Істини", де за будь-яку провину їх чекало серйозне покарання. До того ж, батьки Тоні були у найнижчій касті через те, що раніше приймали наркотики. Майбутня актриса навчилася імітувати глоссолалію (це довільний і нескладний набір звуків, який адепти секти вважали явищем божественності). Завдяки цій здатності Брексон взяли в хор, де її помітив відомий продюсер.

Крістіна Агілера

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Батьки Крістіна Агілери були мормонами. Відчувши владу, яку йому надала секта, батько Крістіни постійно бив дітей і дружину. Незабаром мама втекла, але довгі роки ховалася від божевільного чоловіка.

Роуз Макгоуен

Акторка виросла в комуні "Діти Бога", які очікували другого пришестя і займалися вільним коханням. Згідно постулатам, жінки повинні всіляко догоджати чоловікам, які вважаються вищими істотами.

Перші десять років свого життя Роуз провела повністю відрізаною від світу: вона не спілкувалася з іншими родичами, не читала газет, не дивилася телевізор.

Її батьки схаменулись лише тоді, коли глава секти став заохочувати сексуальні контакти дітей і дорослих.

Емі Адамс

Емі до 11 років жила з мормонами, які забороняють всякі розваги, а також алкоголь, куріння, каву. Через сумнівні постулати секти у актриси навіть після чотирьох Оскарів вкрай занижена самооцінка та синдром "самозванки".

Нагадаємо, Forbes назвав найуспішнішу голлівудську красуню.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Роуз Макгоуен був день народження – актрисі виповнилося 45 років. В честь свята зірка вирішила викласти селфи з голими грудьми.

Також Знай.ua писав, найепатажніші образи зірок на MTV Video Music Awards.