Анджеліна Джолі не тільки головний секс-симлов Голлівуду, але і мати 6 дітей, меценат і талановита актриса. Її правила життя можуть по-справжньому відкрити вам очі на навколишній світ. Про це передає Clutch.

1. Я досить пізно зрозуміла, що бути щасливою — це просто вибір, який ти робиш.

2. Я вирушила у першу велику мандрівку дуже давно, і те, що я тоді побачила, мене вразило і повністю змінило. Після цього я зрозуміла, що замість того, щоб злитися на свій благополучний світ, я повинна знайти спосіб допомогти іншим.

3. Коли я отримую якийсь заробіток я завжди відкладають третину, третина витрачаю і ще третину віддаю на благодійність.

4. Я вважаю, що діти повинні побачити все своїми очима, тому вони жили в моєму будиночку в Камбоджі зі мною. Насправді це просто курінь на палях. Разом з місцевими жителями ми працювали на розмінуванні поля і знайшли 48 мін.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

5. Як тільки я перестаю слідувати інтуїції і починаю діяти згідно з логікою, я потрапляю у неприємності.

6. Коли у тебе шість дітей, ти намагаєшся ніколи не піддавати себе небезпеці.

7. Іноді дитячі питання заганяють мене у глухий кут. Адже вони можуть запитати: "А чому Шрек і Фіона одружилися, а ти все ще ні?"

8. Я працююча мати, і хочу, щоб мій одяг була красивим, сексуальним і практичним одночасно.

9. Ще в юності я виявила в собі глибокий страх прожити життя лише наполовину. Якщо не буду використовувати свій потенціал по повній, експериментувати і ризикувати, моє життя виявиться жалюгідним і нещасним.

10. Мені завжди здавалося, що стати матір'ю — це одна з найстрашніших, відповідальних і відчайдушних речей у світі. Це не татуювання на всю спину.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі і інші знаменитості розповіли про свій перший секс.

Раніше Знай.ua повідомляв, Анджеліна Джолі нещодавно потрапила в об'єктиви папараці. Її сфотографували на прогулянці з дочкою Вів'єн в Лос-Анджелесі.

Також Знай.ua писав, медики знайшли причину психічних розладів Анджеліни Джолі.