Голлівудська актриса Анджеліна Джолі нещодавно потрапила в об'єктиви папараці. Її сфотографували на прогулянці з дочкою Вів'єн в Лос-Анджелесі.

Про це повідомляє видання Daily Mail.

На прогулянці Джолі виглядала щасливою та невимушеній, постійно усміхалась. Для виходу актриса вибрала total black look: чорний джемпер з V-подібним вирізом, штани, кардиган з бахромою і туфлі. Хоча образ можна назвати елегантним, він все-таки виглядає дуже нудно і стримано.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше повідомлялося, фанати Анжеліни Джолі щиро радіють за улюблену актрису, адже після двох років самотності після розлучення з Піттом жінка, нарешті, знайшла нового коханця.

Анджеліна Джолі
Анжеліна Джолі

Про це пише Рoliteka.

З джерел в Голлівуді стало відомо, що Анджеліна Джолі закрутила роман з Кіану Рівзом.

Інсайдери впевнені на сто відсотків, що новий наречений Анджеліни Джолі – Кіану Рівз. Проте якщо копнути ще глибше, то не такий вже й новий, адже початок роману акторам приписують на серпень 2017 року.

Джерело повідомляє, що пара вже давно зустрічається, але не збирається афішувати відносини. Також наголошується, що в серпні 2017 року голлівудська пара зробила таємну романтичну поїздку на грецький острів Паргу на шикарній яхті.

Фанати в один голос стверджують, що Рівз має саме ті якості, які цінує в чоловіках Джолі. Не менш важливо, що актор знайшов спільну мову з дітьми актриси.

Анджеліна Джолі з донькою Шайло
Анджеліна Джолі з донькою Шайло

Нагадаємо, журналісти переконані, що Анджеліна Джолі підсіла на таблетки і протягом дня може приймати до п'яти таблеток снодійного.

Раніше Знай.ua повідомляв, інсайдер зовсім нещодавно підлив масла у вогонь і повідомив нову інформацію про стосунки зірок. Як з'ясувалося, Пітт абсолютно не шкодує про розлучення з Енджі, тому що в останні роки їх сім'я нагадувала справжнє пекло.

Також Знай.ua писав, інтернет облетіла шокуюча новина. Улюбленці мільйонів, зразкова сімейна пара з шістьма дітьми Бред Пітт і Анджеліна Джолі не поділили доходи.