Ці зіркові пари практикують спільні заняття спортом, що тільки зміцнює їхні стосунки. Адже коли займаєшся в компанії своїх коханих навіть найскладніші вправи здаються простішими. Про це передає Clutch.

Ксенія Собчак змусила схуднути Максима Віторгана

До весілля з Собчак Максим мав зайву вагу і лише кохана дружина змогла це змінити. Собчак долучила чоловіка до занять в залі і змінила вміст його тарілки. Пара ходить на тренування разом і ділиться цим у соцмережах.

Кейт Міддлтон і принц Вільям бігають стометрівки

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Правильний спосіб життя Кейт Міддлтон вплинув на здоров'я принца Вільям. Королівський спадкоємець став стрункішим і більше уваги приділяє спорту. Подружжя брали участь у благодійному марафоні Virgin Money London Marathon for Heads Together. Така акція приклад для громадян країни, щоб більше людей зробили фізичну активність частиною свого життя.

Курт Рассел і Голді Хоун любителі спорту на природі

Ця пара - одне ціле на роботі і в житті вже більше 30 років. Вони намагаються бути активними навіть у такому віці і постійно вибираються на велопрогулянки. Навіть прості тренування вдома теж завжди проводять разом.

В'ячеслав і Марина Узєлкові знімають відео спільних тренувань

Марія і В'ячеслав ділять не тільки сімейне життя, але і роботу. Вони знімаються те, як разом займаються спортом на камеру і викладають це в мережу. Якщо ти хочеш потренуватися разом зі своєю другою половинкою, візьми в якості прикладу заняття Марини та В'ячеслава Узєлкових. Тренери з таким стажем поганого не порадять.

Нагадаємо, найбільш некрасиві діти світових знаменитостей.

Раніше Знай.ua повідомляв, 7 зоряних пар, які продовжили екранний роман у реальності.

Також Знай.ua писав, Шарліз Терон, яка вже кілька років виховує двох прийомних дітей, шокувала громадськість останньоюй заявою: 6-річний хлопчик Джексон насправді дівчинка.