Відома російська модель Анастасія Решетова, яка в 2014 році завоювала титул першої віце-міс Росії, і яка є нареченою репера Тімоті, часто балує шанувальників новими фото в Instagram. На цей раз модель показала відверте фото.

Так, на знімку Анастасія Решетова позує сидячи за столиком десь на вулиці. Для фотографії модель одягла чорну облягаючу сукню з дуже відвертим декольте. Здається, її соковиті груди от-от випадуть з сукні. При цьому наряд ще й короткий і трохи відкриває стрункі ноги моделі.

Темне довге волосся Решетової спадає на плечі, а на обличчі яскравий макіяж з акцентом на очах. Дівчина зухвало дивиться в камеру, зайнявши на стільчику сексуальну позу. У підписі до фото модель запитує: "Де мої 19 років?". І це при тому, що на даний момент дівчині всього 22 роки. Численні фолловери Анастасії взялися коментувати нове фото на її сторінці – більшості воно сподобалося.

"Вважаю, що вона і в 40 буде виглядати, як в 19", "Навіщо груди витягувати?", "В принципі нічого і не змінилося. Все така ж, яка і була", "Чомусь ти в свої 19 років виглядала старшою, ніж зараз. Чи мені одному так здається?", "2 роки назад, схоже, і цікавішою, і стрункішою була", "Зараз виглядаєте набагато молодше і миліше", "Красуня тут. На себе не схожа, я навіть не впізнала", "Ні, чесно, ви що тільки не зробили, але все одно погано і доросло виглядаєте", "Така красива тут, просто нереальна", - пишуть захоплені і не дуже шанувальники.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала ідеальні форми Решетової у своєму шоу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко розкрила вагітність нареченої Тіматі.

Також портал "Знай.uа" писав, що подружка Тіматі вперше заговорила про свого пузожителя.