Буквально днями відома американська співачка і актриса, співачка Аріана Гранде, яка нещодавно скасувала весілля з 24-річним телеведучим Пітом Девідсоном, випустила нову композицію - "Thank you, next" ("Дякую, наступний"), який вона присвятила всім своїм колишнім хлопцям.

Нова пісня 25-річної співачки з'явилася на офіційному YouTube-акаунті виконавиці і вже зібрала чимало позитивних і критичних відгуків, а також понад 7 з половиною мільйонів переглядів.

Аріана Гранде

Варто уточнити, що в пісні Гранде згадала своїх колишніх чоловіків: Девідсона, Міллера, а також Біг Шона і Рікі Альвареса.

"Майже вийшла заміж за Піта, і я так вдячна. Хотіла б сказати дякую Малькольму. Тому що він був ангелом. Один навчив мене коханню. Один навчив мене терпіти. Інший навчив мене болю. Тепер я така дивовижна. Я кохала, і я втратила", - співає Гранде в своїй пісні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Це гімн усіх щасливих дівчат; неймовірно красива пісня; яка вона жорстока: не можна співати подібне після смерті твого колишнього; Аріані наплювати на життя інших людей - вона думає тільки про себе; дивний трек самозакоханої дівчинки; не можу це слухати - просто дурість: це майбутній хіт - я переконана", - пишуть у коментарях до відео шанувальники Аріани.

Нагадаємо, що неналежною поведінкою священнослужителя на траурному заході обурилися шанувальники відомої співачки Аріани Гранде. Інцидент стався під час церемонії прощання з американською співачкою Аретою Франклін.

Як повідомляв портал Знай.uа, американська співачка Аріана Гранде розірвала заручини з телеведучим популярного шоу Saturday Night Live і коміком Пітом Девідсоном. Пара розійшлася через те, що зрозуміла, що рішення про заручини було прийнято занадто швидко і не вчасно.

Також портал Знай.uа писав, що Аріана Гранде відвідала Вечірнє шоу Джиммі Фэллона, де продемонструвала йому унікальні здібності свого волосся. Виявляється, знаменитий хвостик співачки вміє подавати напої, ставити автографи і навіть боротися зі злочинністю.