Не так давно шоумен Сергій Притула ставив ультиматум представникам політичної партії "Батьківщина", які без відома ведучого піарилися на його волонтерських досягненнях.

Нещодавно гумориста втягнули у новий скандал – він дізнався, що одна з фірм розмістила його фото на рекламі засобу від паразитів, і це неабияк обурило Притулу, тому він вирішив поставити крапку у цьому питанні на своїй сторінці у Facebook:

"Ні, я не був при смерті. Ні, мої внутрішні органи не роз'їдали паразити. Ні, я не рекламую пігулки від глистів. Так, я вважаю, що чуваки, які запустили цю фейкову рекламу великі молодці - зловили тренд, помітили активність запитів по Притулі, хайпанули по повній програмі. Ні, я не буду виставляти скріншот цієї реклами, адже саме на це вони і розраховують. Так, я хочу, щоб у тих хто запустив цей фейк завелись глисти і ті пігулки їм не допомогли. Ні, не потрібно купувати ці пігулки. Так, я вдячний кожному з десь 150-200 чоловік, які звернулись до мене за підтвердженням достовірності інформації за останніх 3 дні. Саме за те, що перепитали і вдячний! Ні, я не знаю, де моральне "дно" у аферистів. Так, я думаю, що це не фінал цих огидних спроб поюзати моє ім*я на чиюсь користь!", - написав він.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Фанати Притулу підтримали: одні радять розбиратися у судовому порядку з кривдниками, інші навпаки – не звертати уваги на такі дрібниці, тому що ведучий не перший, хто потрапляє на гачок:

"Щоб припинити цей маразм, потрібен показовий судовий процес", "а від зурочення, щурів, мишей не завалялось?", "Краще вже глисти, ніж "Батьківщина", "Ти такий не один, чимало реклами за участю зірок", "фейкоглисти?", - пишуть у коментарях.

Дивіться: інтерв'ю з Сергієм Притулою

Нагадаємо, український воїн вимагає вибачень від "Батьківщини" за плагіаті на його прізвищі. Як повідомляв "Знай.ua", Притула влучно відповів на вибачення "Батьківщини". Також "Знай.ua" писав, пародія на Добкіна обернулася відром бруду для Притули.