В українській столиці 15 листопада в палаці "Україна" театральна група "Тисячоліття" продемонструє вельми відверту виставу "Жага", який створений за мотивами роману Володимира Набокова.

Багато хто чув про твір Набокова "Лоліта", та що тут "чув", багато хто бачив фільм, і для більшості глядачів він залишився однією з найемоційніших картин, які вони бачили. Однак у романі "Жага" теж чимало пікантних моментів.

Трохи про сюжет. Головний герой еротичної мелодрами, Бруно Кречмар, зустрічає молоду дівчину. Абсолютно несподівано для себе він починає відчувати до неї непереборний потяг. Героя не зупиняють ні власний шлюб, ні таємниці минулого незнайомки. І дуже даремно, адже в цьому минулому криються таємниці, здатні назавжди зруйнувати життя і здоров'я чоловіка. Режисура та сценографія Ольги Канарченко. Про це пише "Обозреватель".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто нагадати, що компанія HBO показала трейлер третього сезону серіалу "Справжній детектив". У цьому сезоні детектив Уейн Хейс (Махершала Алі) і його напарник Роланд Уест (Стівен Дорфф) розслідують загадкові зникнення дітей в Озарке, штат Міссурі.

Як і в минулих сезонах, дія розгортатиметься в різних часових проміжках. Місце продюсера і сценариста знову зайняв Нік Піццолатто. Перша серія побачить світ 13 січня 2019 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нещодавно світ затамував подих перед моніторами своїх комп'ютерів, адже в мережі з'явився трейлер нового серіалу "моторошні пригоди Сабріни" з Кирнан Шипкою у головній ролі. Як виявилося, американській Церкві Сатани трейлер не особливо сподобався і вони вирішили подати в суд на Netflix (компанія, що випускає серіал). Ні багато ні мало — через образи почуттів віруючих.

Нагадаємо, скандальне відео "Містера робота" з фанаткою просочилося в мережу: актора жорстоко висміяли і є за що.

Як повідомляв Знай.uа це варто подивитися: топ-10 найкращих фільмів року, але вирішувати вам.

Знай.uа писав, ще один фільм зі скандальним Зеленським заборонили в Україні.