Тіна Кароль сама зізнається, що схильна до повноти, тому їй доводиться постійно тримати себе у залізному кулаці. Ще недавно вона радувала шанувальників пишними формами, але після народження сина різко змінилася і перетворилася на витончену тростинку. У чому ж секрет стрункості однієї з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу? Про це передає Clutch.

Екологічно чисті продукти

Тіна воліє купувати екологічно чисті продукти на ринку замість того, щоб ходити до супермаркету. Вона більше довіряє бабусям, які продають свої продукти, вирощені власними руками, ніж постачальникам.

Прийом їжі в ресторанах

Кароль намагається не харчуватися в ресторанах, тільки вдома. Якщо ж обставини змушують, в першу чергу вона замовляє фруктовий чай або теплу воду, щоб зменшити апетит перед основним прийомом їжі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Дієта

Якщо Тіні потрібно швидко скинути вагу перед зйомками або концертом вона сідає на кавунову дієту. Суть дієти полягає в тому, що потрібно протягом двох днів їсти тільки кавуни, можливо з чорним хлібом. Ця дієта швидко очищає організм і допомагає знизити ваги.

Повсякденний раціон

Звичайний щоденний раціон зірки складається з вівсянки на сніданок, морепродуктів і овочів на обід і риби на вечерю. Вона зазвичай перекушує фруктами, а жирне м'ясо, борошняне і солодощі може дозволити собі тільки по святах.

Табу

В раціоні Тіни багато суворих заборон. Наприклад, вона не їсти після 19:00, ніколи не забуває про сніданок, випиває в день не менше двох літрів води, їсть в день не менше 100 г білка, ніколи не вживає солодощі або фастфуд.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Нагадаємо, відома українська співачка Тіна Кароль випробувала себе в акторській майстерності. Так, Тіна стала головною героїнею короткометражного фільму "Колишні".

Раніше Знай.ua повідомляв, відома украинская співачка Тіна Кароль вразила фанатів новою фотосесією.

Також Знай.ua писав, українська співачка Тіна Кароль вкотре підкорила шанувальників зовнішнім виглядом.