Відомий український комік Ігор Ласточкін, тренер проекту "Ліга сміху" і один з фаворитів "Танці з зірками", зробив відверте зізнання. В одному з нещодавніх інтерв'ю гуморист поділився дуже несмішною таємницею. Стало відомо, що Ігор Ласточкін вживав наркотики.

У відвертому інтерв'ю для радіо "Люкс ФМ" він заявив, що дізнавшись про те, як наркотичні речовини діють на організм, він зрозумів, що це абсолютно непотрібна в житті річ.

"Кокаїн я спробував один раз", - зізнався Ласточкін , який вже близько десяти років навіть не вживає алкоголь.

"Класно. Ейфорія. Дорого шалено. Не для нас це все. Я розумію, для чого вони були придумані, всякі ці прискорювачі, амфетаміни. Це для людей, яким, наприклад, потрібно проводити якісь дослідження, для вчених, яким ні секунди не можна спати, потрібно стежити за процесом, для цього потрібно використовувати наркотики, а не для того, щоб просто марнувати життя… немає в цьому ніякої потреби", - підкреслив він.

Варто нагадати, що друга фаза клінічних випробувань MDMA в якості засобу лікування від посттравматичного стресового розладу (ПТСР) продемонструвала вражаючі результати — у 76 % учасників експерименту спостерігалися помітні поліпшення протягом 12 місяців.

Дане дослідження є одним з шести ключових клінічних випробувань, які використовувалися в минулому році, щоб переконати управління по санітарному нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США (FDA) надати лікування речовиною статус "проривний терапії".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з 1 листопада британські лікарі можуть призначати пацієнтам препарати на основі канабісу. У Великобританії з четверга, 1 листопада, офіційно легалізовано продаж марихуани і препарати на її основі за призначенням лікаря. Наприклад, конопляну олію призначають дітям з тяжкою формою епілепсії, пацієнтам з хронічним болем або онкохворим для пом'якшення побічних ефектів хіміотерапії, уточнює видання.

Нагадаємо, одіозний мільйонер проміняв дружину на повію, епічні кадри зради без цензури.

Як повідомляв Знай.uа 5000 євро за голову: мафія оголосила полювання на поліцейського пса.

Знай.uа писав, протеїн позбавить світ від ожиріння.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще