Буквально недавно стало відомо, що відома голлівудська актриса Демі Мур, яка за повідомленнями папараці раніше поклала око на молодшого брата герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон, вже два роки зустрічається з стилісткою з Сербії. Про це зараз пишуть усі американські і сербські ЗМІ.

Актриса, якій зовсім скоро виповниться 56 років, і 43-річна Маша Мандзука тривалий час спільно виховують дочку сербки - дворічну Румі.

«Демі - практично друга мама для Машиної дитини», — розповідає джерело видання Radar Online.

Варто відзначити, що Демі навіть встановила в своєму автомобілі Lexus дитяче крісло - спеціально для дівчинки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як виявилося, ще в липні минулого року Мур відвідувала Машу в Белграді. Однак більше часу вони проводять в Америці. Демі, яка тричі розлучалася, познайомила стилистку зі своїми трьома дорослими доньками від шлюбу з Брюсом Віллісом — 30-річною Румер, 27-річною Скаут і 24-річною Таллулой. Так, минуле різдво вони провели всі разом на курорті в Айдахо. Цікаво, що крім Румі у дівчини Демі Мур є ще п'ятирічний син.

До речі, загадкова Белла з "Сутінків" настільки переконливо палала почуттями до екранного коханого в житті, що громадськість ні краплі не сумнівалася в традиційній сексуальній орієнтації дівчини. Проте офіційний камінг-аут Крістен Стюарт відбувся в ефірі вечірнього шоу, в якому вона заявила, що зараз у відносинах з моделлю Стелою Максвелла.

Нагадаємо, що Демі Мур і Брюсс Вілліс досі вважаються світовими секс-символами, а на їх дочок, природа, схоже, вирішила відпочити. Дівчата успадкували грубу зовнішність тата, а від красуні-мами взяли тільки гірше.

Як повідомляв портал Знай.uа, актриса і співачка Кара Делевінь здивувала всіх своїм незвичайним вбранням. 26-річна дівчина пішла проти традиції приходити на весілля монархів у сукнях і капелюшках і з'явилася на торжестві в смокінгу, брюках, циліндрі і на шпильках.

Також портал Знай.uа писав, що співачка Світлана Лобода народила дочку після ЕКЗ для своєї коханки-лесбіянки Нателли Крапівіної, яка також є її продюсером, подругою і кумою.