Буває так, що навіть найкращі роблять помилки, а зірки з бездоганним стилем стають посміховиськом після невдало обраного луку. У 2018 році таких прикладів невдалих виходів зірок на червону доріжку було безліч. Про це передає Clutch.

Найгучніші вечірки цього року вже відгриміли і настав час вирішити, хто з зірок промахнувся в одязі. Хто ж у цьому році перемудрував з вбранням, а хто, навпаки, недопрацював образ?

Сальма Хайєк

51-річна актриса Хайєк на церемонію Оскар прийшла у сукні Gucci, яка розчарувала критиків і шанувальників знаменитостей.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Пінк

Поп-зірка на врученні однієї з музичних премій вирішила наслідувати пернатим. Вийшло, м'яко кажучи, сумнівно.

Емма Стоун

На церемонії Оскар актрисі Еммі Стоун теж не вдалося вразити публіку. Модні критики вказують на те, що рожевий бант абсолютно не поєднується з бордовим піджаком, а туфлі з високою застібкою не доречні в ансамблі з укороченими брюками.

Сара Джессіка Паркер

Актриса з'явилась на тематичній вечірці Met Gala в дуже дивному костюмі.

Міллі Боббі Браун

13-річна зірка серіалів з'явилася на Золотому глобусі в занадто дорослому і сексуальному образі, який додав їй зайвих 10 років.

Елісон Дженні

Критики жорстко пройшлися по вбранні актриси, назвавши металізовані рукави і комір сторонніми об'єктами.

Хлое Севіньї

Актриса з'явилася на церемонії закриття Каннського кінофестивалю в дивному образі, який модні критики зовсім не зрозуміли.

Белла Хадід

Цей образ зміг зіпсувати навіть ідеальну фігуру супермоделі.

Сірша Ронан

Пудрову сукню від Calvin Klein молодої голлівудської актриси Сірші Ронан розкритикували за безформність і схожість з піжамою.

Нагадаємо, Белла Хадід показала дуже пікантні фото, але шанувальники помітили недобре.
Раніше Знай.ua повідомляв, де купити весільну сукню, як у Керрі Бредшоу.
Також Знай.ua писав, 10 знаменитостей, що страждають психічними розладами.