Австрійська зірка Том Нойвірт, більш відомий під сценічним псевдонімом Кончіта Вурст, вирішив кардинально змінити свій імідж.

Згідно з останніми заявами артиста, він вирішив радикально змінити зовнішність і став мужнішим. У своєму Інстаграмм він також зізнався, що більше не хоче носити сукні та інші жіночі предмети одягу.

"Я роблю те, що хочу робити, і одягаюся так, як мені хочеться зараз, і зараз мені хочеться виглядати більш мужньо", – відповів переможець Євробачення.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До вашої уваги останні фото з Instagram Тома, які підтверджують його слова — на них він дійсно більше схожий на чоловіка.

Також раніше повідомлялося, що Томас Нойвірт, більш відомий за псевдонімом Кончіта Вурст, зізнався, що тест на ВІЛ дав позитивний результат. Про це Вурст розповіла підписникам на своїй сторінці в Instagram.

Спочатку він не збирався афішувати свій ВІЛ-статус, але це довелося зробити після того, як його колишній сексуальний партнер став погрожувати оприлюднити інформацію.

"Я нікому не дозволю лякати мене і впливати на моє життя", — написав співак.

Кончіта Вурст представляла Австрію на міжнародному музичному конкурсі "Євробачення" і здобула перемогу в 2014 році. Образ "жінки з бородою" подарував артисту приголомшливий успіх, раніше нічого подібного на сцені світ не бачив. Нойвірт придумав цей образ у 2011 році. З допомогою нього співак прагне дати людям привід задуматися про природу інакшості, ксенофобії і про толерантність.

Нагадаємо, організатори Євробачення повідомили сумну новину.

Як повідомляв Знай.uа, Кончіта Вурст померла: стало відомо, як.

Знай.uа писав, Кончіта Вурст позбудеться найдорожчого.