Легендарна ліверпульська четврка випустила до 50-річчя альбому "Білий альбом" перевидану версію з чотирма дисками нових матеріалів.

Видання Super Deluxe на шести дисках вже з'явилося на стриминговых серверах Apple Music, Google Play, «Яндекс.Музика».

Більшість пісень "Білого альбому" The Beatles записали під час поїздки до Індії. Перші два диски – це сам альбом, перезведений сином покійного продюсера The Beatles Джорджа Мартіна Джайлзом Мартіном. Третій диск - містить 27 демозаписів, які музиканти зробили вдома у Джорджа Харрісона після повернення з Індії. Ще три диски займають невикористані дублі і різноманітні версії пісень з "Білого альбому", показують хід роботи над ними.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто відзначити, що "Білий альбом" - дев'ятий студійний альбом The Beatles, який вийшов на двох дисках 22 листопада 1968 року, через півтора року після платівки "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band". "Білий альбом" вийшов з мінімалістичною білою обкладинкою і був названий просто "The Beatles".

Нагадаємо, легендарна ліверпульська четвірка випустила ще один офіційний кліп на пісню "Back in the U. S. S. R." до 50-річчя альбому "White Album". Це другий кліп The Beatles, який група випустила за останній час. Раніше шанувальники творчості британців могли побачити відео на пісню "Glass Onion".

"Back in the U. S. S. R." - це анімоване відео до однойменної пісні, написана Полом Маккартні в 1968 році.

Новий кліп "ліверпульської четвірки" являє собою нарізку з кадрів, на яких можна побачити ведмедів, літаки, зліт ракети і старі фотографії Красній площі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", на каналі знаменитої ліверпульської четвірки The Beatles на YouTube з'явився новий кліп. Музиканти випустили нову роботу напередодні ювілейного перевидання "Білого альбому" (White Album, 1968).

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що кінокомпанія Universal Pictures веде переговори щодо отримання прав на екранізацію історії відносин лідера групи The Beatles Джона Леннона і концептуальної художниці Йоко Оно.