Відома російська телеведуча Анфіса Чехова, яка пару років тому скинула цілих 25 кілограмів і вже близько року тримає себе у формі, вирішила зайнятися ще і балетом. Для цього дівчина ходить в зал і займається біля балетного станка. А ще не забуває ділитися своїми успіхами з численними шанувальниками.

Так, в цей раз телезірка опублікувала чергове фото з залу, в якому тренує розтяжку. На знімку майбутня балерина позує сидячи на одній нозі, а другу витягнула вгору, демонструючи відмінну розтяжку, якої мабуть домоглася старанними тренуваннями. На ній чорні лосини і бежева кофточка з вузликом на животі. Волосся Анфіси зібране в пучок, а на ногах, як і годиться, пуанти.

У підписі до фотографії Чехова написала кілька жартівливих хештегів і запропонувала шанувальникам придумати ще кращі. Судячи з геолокації біля фотографії, займається телеведуча у Великому театрі. Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Анфіси Чехової.

"Здивований, якщо чесно", "Молодець! Я займалася балетом 8 років. Корисно і класична музика заспокоює", "Розтяжка супер!", "Супер гнучкість", "Анфіса – красуня", "Шпагат вам уже підвладний?", "Яка молодець, так своє тіло виліпила, молодчинка. Прям є на кого рівнятися. З чарівної булочки в чарівну лапочку", "Супер-пупер, теж хочу", - пишуть захоплені шанувальники телезірки.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як відомо, Анфіса Чехова завжди могла похвалитися пишними формами. Близько двох років тому артистка сильно схудла і позбулася від 25 кілограмів зайвої ваги. За словами Чехової, вона все життя боролася із зайвими кілограмами і сиділа на величезній кількості дієт, але ніяк не могла схуднути. Нарешті артистка навчилася любити і приймати себе будь вазі, після чого і стала значно стрункішою. А тепер ось зайнялася ще і балетом.

Нагадаємо, Анфіса Чехова поділилася інтимним рецептом схуднення.

Раніше портал "Знай.uа повідомляв, що Анфіса Чехова розповіла про секрети хорошого сексу, і навіть показала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Анфіса Чехова оголила свої "диньки" і погріла їх на сонці.