Українська співачка, колишня солістка групи Nikita і екс-учасниця проекту "Танці з зірками" Анастасія Кумейко опублікувала гарячий знімок. Фанати прийшли в захват від "п'ятої точки" співачки, яка також відома як Dj Nana.

При цьому дівчина гарячим фото в одних трусах вирішила рекламувати апарат, який допомагає їй залишатися у відмінній фізичній формі, крім спорту та харчування.

"Я сподіваюся, всі звернули увагу на апарат, який тиждень контактував з моїм тілом... Ендосферотерапія – це лімфодренажний масаж, який виводить зайву рідину, спрямований на усунення целюліту і зайвих обсягів, а також покращує мікроциркуляцію крові, обмін речовин і скорочує об'єм талії і стегон", - прокоментувала Кумейко знімок.

Фанати не змогли стримати свого захоплення і засипали співачку коментарями. Багато з них за витонченою фігурою Dj Nana не помітили апарат, який таким гарячим знімком рекламувала дівчина.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Ага, саме на апарат і звернули увагу )))", "Богиня", "Я взагалі не бачу апарат, очі засліпило", "Все, тепер я Ваш фанат))", "Прекрасний апарат… Ви не могли б мені вислати його великий плакат? Приколю в спальні над ліжком", "Аж телефон з рук випав, і так нерви не в порядку", "Горішок з нотками персика", - коментують фанати.

Раніше колишня солістка епатажної групи Nikita Анастасія Кумейко прикувала армію фанатів черговим еротичним знімком. На фото дівчина постала перед публікою в чому мати народила.

Фото співачка опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram, тим самим зібравши рекордну для себе кількість лайків від шанувальників.

Нагадаємо, екс-Nikita прикувала армію фанатів голим фото. За життям знаменитості в соцмережі з недавнього часу стежать понад 67 тисяч користувачів.

Як повідомляв Знай. ua, экс-Nikita шокувала армію фанатів голим танцем. Шанувальники співачки в коментарях розсипалися в гарячих компліментах.

Знай. ua писав, що українська співачка показала щось нереальне. Екс-солістка Nikita в прозорій білизні розбурхала фантазію шанувальників.