Українська група ONUKA, очолювана співачкою Натою Жижченко представила новий трек, з рішучим, жорстким і досить психоделічним звучанням під назвою ХАЩІ. Фанати вражені – адже попередній альбом виконавиці був досить м'яким і більш этнічним за звучанням. Схоже, що Ната сміливо експериментує з різними стилями і все ще шукає себе, незважаючи на колосальну популярність вже зараз. Трек опублікували на офіційному каналі ONUKA в Youtube і на стриминговых сервісах, а тим часом исолнительница прокоментувала нову роботу на особистій сторінці в Instagram.

"Хащі - в моєму розумінні - це прірва, безпросвітна безодня. Їх хотілося б обійти, уникнути. Але чим далі йдеш по життю, тим частіше ловиш себе на думці - куди не глянь, одні хащі", - прокоментувала головну ідею треку Жижченко.

Нова композиція ONUKA виявилася абсолютно нехарактерну за звучанням для групи, особливо, як помітили слухачі після релізу значно більш м'якого альбому MOZAЇKA.

Трек записувався "на колесах" - у різних країнах і містах під час гастролей колективу, а партії музичних інструментів і вокал збирали один за іншим на телефони і ноутбуки, розповів онлайн-журнал "Слух", посилаючись на слова Жижченко.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Новий трек "ХАЩІ" доступний для прослуховування на сервісах Apple Music, Google Music, Deezer і Spotify.

Як раніше повідомляв “Знай.uа“ , ONUKA зняла свій недавній кліп на сміттєзвалищі.

Відома українська електро-фольк гурт ONUKA представила нову відеороботу на пісню Strum. Прем'єра кліпу відбулася 24 вересня на YouTube-каналі колективу.

Повідомляється, що кліп знімали під Києвом на масштабній сміттєзвалищі в Підгірцях. Шар сміття в цьому місці дорівнює висоті 27-поверхового будинку. Таку незвичайну локацію для зйомок вибрав режисер відео відомий кліпмейкер Алан Бадоєв.

Раніше повідомлялося, що в квітні група ONUKA оголошувала кастинг для зйомок свого нового кліпу, режисером якого став Алан Бадоєв. Те, що кліпмейкером нової відеороботи стане Бадоєв, повідомила сама електро-фолк-група ONUKA.

"Разом з Аланом Бадоєвим ми оголошуємо кастинг для участі в зйомці однієї дуже особливою історії! Нас цікавлять харизматичні, вільні духом і тілом, жінки і чоловіки від 18 до 35 років", — почали пошуки на офіційній сторінці групи в Facebook. За словами групи, від кандидатів вимагається лише акторська гра. Також ONUKA заспокоює учасників кастингу і запевняє, що режисер неодмінно допоможе розкрити талант кожного.