Твіттер Притули поповнився сімейною фотографією

Сергій Притула

Сергій Притула буквально купається в променях слави, але до жалю шанувальників, відомий шоумен особливо не афішує особисте життя. Дуже рідко він дозволяє собі виставити на загальний огляд фото, де він разом з сином. Судячи з усього, Сергій вирішив порадувати шанувальників, опублікувавши фотографії, де він разом з сином в затишній, сімейній обстановці біля мангалу. Фото опубліковано в офіційному Instagram шоумена.

"Family business. Сергій+Дмитро+курка = радість для дівчаток в нашому домі", підписано фото ведучого

Нагадаємо, раніше Притула розбурхав мережа: "Задовбали ти дитину з ним хрестив?!", - Притулу вивело з себе "вбивство" Скрябіна

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Відомого ведучого вивело з себе те, що один з користувачів Facebook окреслив політичну ситуацію в Україні цитатою трагічно загиблого Кузьми Скрябіна, заявивши при цьому, що відомого співака "прибрали".

Трагічно загинув український співак, письменник, телеведучий, продюсер, актор

"Як же ви задовбали зі своїми дебільними коментарями про Кузьму. Давай, розкажи всім, що Андрія прибрала влада, тому що він говорив незручні для неї речі. І не забудь процитувати єдине, що ти запам’тав з усього сказаного за життя Кузьмою про те, що “вся піз…та повинен бути пиждж…на і стріляна”. Ну і не забудь зробити вираз обличчя, типу, ти знаєш те, чого не знають інші. І не забудь, згадуючи про Кузьму говорити так, ніби ви з ним дітей хрестили!" – відреагував Притула.


Як раніше повідомляв "Знай.ua", аферисти втягнули Притулу у скандал з паразитами

Притула поставив "Ультиматум" відомій політичній партії, якщо вона не припинить використовувати його обличчя в своїх інфо-привідах, піарячись на його волонтерської діяльності.

Також "Знай.ua" писав про те, що Притула назвав головну проблему України, і це не війна або корупція

Взявши при цьому в приклад слова, з яких починається дві пісні надзвичайно важливі для України і Росії.