Артистка "Дизель шоу" Вікторія Булітко повернулася до роботи на екрани після страшної ДТП, яка забрала життя Марини Поплавської. Вона знялася у програмі разом з постраждалими колегами.

Вікторія знялася у програмі "Дизель РАНОК" разом з Олександром Бережком і Євгеном Гашенко, які все ще відновлюються після аварії і спираються на милиці.

Про це заявили на офіційній сторінці проекту в Instagram.

"На цьому тижні ще одна акторка "Дизель шоу" повертається в кадр. Вікторія Булітко знайшла в собі сили і знялася в програмі "Дизель РАНОК". Разом з партнерами — Олександром Бережком і Євген Гашенко, які все ще спираються на милиці, вони видадуть порцію свіжих новин, які наближають вихідні", — сказано в публікації.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Фанати з ентузіазмом підтримали повернення артистки на екран.

" Ось бачите? Дизель шоу не втратили свої барви!) Вони вже майже одужали!)", "Не знаю як і сказати. Прийміть мої співчуття, бажаю Вам якнайшвидшого одужання. Вікторія Булітко ЛЮБЛЮ ВАС приховувати більше сил немає", "Шкода Марину Поплавскою", "Дарма дали Марині номер на марафоні "6666" це ж число диявола", "Життя триває! Все що було забудеться, хто пішов від нас будемо пам'ятати", "Важко прийти в себе після таких прикростей, нехай у всіх нас все буде добре, чекаємо вас!", "І ми вас любимо!!!!! Будь ласка скоріше выздоравливайте! І нехай ваші очі заблищать знову. Сьогодні ви були дуже сумні в ефірі", - коментують шанувальники.

Раніше повідомлялося, що в одному з номерів останнього виступу на груди актриси, яка незабаром загинула у страшній аварії, прикололи табличку з номером 666. Це помітили користувачі, переглядаючи відео з останнього виступу актриси на відеохостингу Youtube.

Нагадаємо, останній виступ Поплавської відвідав той, кого не згадують вголос.

Як повідомляв Знай. ua, від кадру до останнього виступу Марини Поплавської волосся дибки у всій мережі. Фанати називають те, що відбувається "чортівнею".

Знай. ua писав, що актор "Дизель шоу" вперше після аварії звернувся до шанувальників. Сморыгину прописаний постільний режим до кінця року.